Stoer maar verfijnd

06-12-2022
Stoer maar verfijnd

Nieuwe toevoeging aan de brede range eettafels van QLIV is MITO. Geïnspireerd door de techniek van het buigen van hout, ontwierp Carolina Wilcke deze tafel voor QLIV.

Stoer maar verfijnd

Haar stijl kenmerkt zich als puur en helder, stoer, maar verfijnd. Het tot in perfectie afgewerkte tafelblad is licht afgerond en wordt sierlijk gedragen door rechthoekige gebogen houten poten. De tafelpoten staan in een speelse hoek en splitsen zich net onder het tafelblad. Door te experimenteren met gebogen vormen hout, ontstond de poot als een ‘ontwerpcadeautje’. De splitsing van de poten inspireerde Wilcke om de naam MITO te kiezen, die refereert aan Mitose, het proces van celdeling.

Stoer maar verfijnd

Deze elegante tafel is beschikbaar in Frans eikenhout en Amerikaans notenhout. Met 9 verschillende afwerkingen, van White Wash tot Coal Black, bepaal je de kleur en de uitstraling van de tafel.

Stoer maar verfijnd

Het blad is tot in perfectie afgewerkt, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een prachtige tekening van het hout. Het blad is standaard verkrijgbaar in een breedte van 100 cm. De lengtemaat start met 220 cm en kan per 20 cm worden verlengd tot maximaal 320 cm.