Stipstap kinderdroom

Stipstap

Wat is er leuker voor een kind dan zijn of haar eigen bed in een kasteel te plaatsen? Of in een jungle? Stipstap uit Zandhuizen maakt het mogelijk en laat kinderdromen uitkomen.

Het bedrijf werd geboren uit de kinderwens van een van de oprichters, Thijs Schokkenbeek. Die wilde, toen hij zes was, de wereld van buiten, met in bomen klimmen en meer, naar zijn slaapkamer halen. Zijn moeder was (en is) interieurarchitect, ging aan de slag en ontwierp en bouwde een klauterbed. Thijs werd zélf vader, dacht terug aan zijn op maat gemaakte bed en zo ontstond het bedrijf Stipstap.

De Stipstaps zijn opgebouwd uit een massief beukenhouten frame, dat zelf weer uit delen bestaat, met wandbevestiging. Kinderen kunnen met een stokken-kliksysteem vervolgens hun eigen bouwwerk maken en hun bed op verschillende hoogtes plaatsen. Je kunt er ook nog van alles aan toevoegen, bijvoorbeeld een glijbaan, een plank voor een bureautje enzovoorts. Op 14 oktober organiseert Stipstap een open dag, in Almere en Zandhuizen. (Meer informatie op www.stipstap.nl)

Lees meer artikelen over