Stijlvol functioneel

22-07-2022
Stijlvol functioneel

In dit huis in Gouda verandert een elegante mix van materialen - eiken en HIMACS - de verschillende elementen van de keuken in een samenhangend ontwerp, in perfecte harmonie met de rest van de ruimte.

Stijlvol functioneel

Format was er bij vanaf de start van de bouw, van de verdeling van de ruimte, tot het ontwerp en de productie van alle interieurcomponenten, inclusief de keuken.

Stijlvol functioneel

Zowel functioneel als stijlvol speelt het ontwerp van de keuken met de materialen. Het verbazingwekkende eiland strekt zich uit over een lengte van ongeveer 4 meter en met zijn werkblad en zijkanten die volledig van HIMACS Alpine White zijn gemaakt, biedt de ingebouwde natuurlijke eikenhouten plank een spectaculair contrast, terwijl het samenwerkt met de gerookte eikenhouten kenmerken op de achtergrond.

Stijlvol functioneel

Als finishing touch verbindt de delicate afgeschuinde, natuurlijke eikenhouten afwerking het aanrecht met de basis, waardoor een sfeer van verfijning ontstaat. Aan het einde van het eiland maakt een eethoek dit functionele eiland compleet met ruimte om te zitten, eten en kletsen.