Stijladvies à la minute

02-09-2022
Stijladvies à la minute

The Home Style Club lanceert op vrijdag 2 september 2022 het unieke concept stijladvies à la minute: een concreet interieurplan per ruimte in huis, gemaakt door ruim 30 bekende stijliconen in hun eigen, herkenbare stijl.

Stijladvies à la minute

Van Scandinavisch tot industrieel en van naturel tot kleurrijk: er is altijd wel een match met jouw smaak. Geen wachtlijst, geen dure ontwerpkosten en direct toegang tot het digitale advies met opties voor ieder budget.

De stijliconen krijgen de uitdagende taak om een advies te maken dat toe te passen is op studentenkamer tot villa. Met een pot verf in een écht mooie kleur en de juiste accessoires, kun je met een paar kleine aanpassingen al een groot verschil maken.

Via de quiz ‘Find your perfect match’ vind je online een stijlicoon waarvan je hart een sprongetje maakt. Elk stijlicoon heeft een concreet plan ontwikkeld per ruimte in huis. Na aanschaf krijg je direct toegang tot het digitale advies met een compleet kleurenplan, behang opties, vloeren, raambekleding en een zeer uitgebreide shoplist met meer dan tweehonderd producten in verschillende prijsklassen.

The Home Style Club is bedacht door allround designer Sofie de Kruijff en online marketeer Nancy Faber.