Sterker en uniformer

28-03-2022
Group CEO Carsten Hedemann
Group CEO Carsten Hedemann

Cornator wordt Trimit om alle bedrijven in de Trimit Group samen te brengen. De naamswijziging is onderdeel van de strategie om alle aangesloten bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland te verenigen in een internationale groep om zo een grotere impact te hebben.

Group CEO Carsten Hedemann
Group CEO Carsten Hedemann

Group CEO Carsten Hedemann

De naam Trimit is al enkele jaren verbonden met de IT-oplossing Trimit, die zich richt op branchespecifieke bedrijven op het gebied van mode, meubels, lifestyleproducten en productie.

‘We hebben een grote rebranding in gang gezet om ons sterker en uniformer te presenteren met een veelomvattend merk. We kiezen voor de naam Trimit omdat deze internationaal het beste werkt en een erkende en wijdverbreide naam is onder onze partners en klanten’, aldus CEO van de Group Carsten Hedemann.

De organisatorische en structurele veranderingen die dit met zich meebrengt, worden zo doorgevoerd dat zowel klanten als het internationale netwerk van partners toegang blijven houden tot dezelfde mensen, hetzelfde product en dezelfde ondersteuning.

Het proces om de namen te veranderen in Trimit is in gang gezet, maar het bedrijf verwacht pas in mei of juni 2022 volledig klaar te zijn met alle wijzigingen.