Spooktaculair en herbruikbaar

19-09-2022
Spooktaculair en herbruikbaar

Breng deze Halloween je decoratie naar een hoger niveau met een spooktaculaire verwijderbare muurschildering van Wallsauce.

Spooktaculair en herbruikbaar

Van pompoenen en zwarte katten tot griezelige begraafplaatsen en mistige bossen, kies uit een breed scala aan paranormale afbeeldingen die passen bij uw Halloween-thema. Kies eenvoudig uw favoriete ontwerp en afpelbaar behangmateriaal om uw tijdelijke, koele sfeer te creëren.

Deze muurschilderingen zijn niet alleen op maat gemaakt zodat het afval minimaal is, ook het pull-off en lijmmateriaal is recyclebaar!

Al deze prachtige Halloween muurschilderingen zijn op maat gemaakt en bedrukt met milieuvriendelijke inkten. Kies uit drie materialen, waaronder Peel and Stick, Paste the Wall of Classic Premium.

Het verwijderbare behang om af te pellen en vast te plakken is een geweldige oplossing voor tijdelijke decoratie op Halloween. Omdat dit materiaal geen vuil of schade achterlaat op een goed voorbereide muur, zijn andere ontwerpen meestal het hele jaar door de perfecte oplossing voor huurders.

Als klanten de muurschildering na gebruik voorzichtig terug op de dragerfilm lijmen, moeten ze deze de volgende Halloween kunnen gebruiken. Dit kan echter niet worden gegarandeerd omdat het milieu is en afhankelijk is van de klant.

Als de klant de muurschildering wil weggooien, kan hij deze recyclen als onderdeel van het ‘droge afval’.