Spin-off Co.llection Fraeye en Co.studio

Co.llection

In samenwerking tussen interieurontwerpers Co.Studio en Fraeye is de nieuwe lijn Co.llection ontwikkeld, die aandacht besteedt aan compacte woonomgevingen waar zowel gewerkt als geleefd wordt. 

Onze woon- en werkbeleving is de laatste jaren sterk geëvolueerd, aldus Fraeye. Onze professionele omgeving wordt vaak steeds huiselijker ingericht ter bevordering van creativiteit en samenwerking. Tegelijkertijd wordt onze thuisomgeving  steeds kleiner. 'Met de nieuwe lijn willen we de woon- en werkplekken optillen naar warme en moderne ontmoetingsplekken', aldus Bert Fraeye, zaakvoerder van Fraeye. 

Het nieuwe assortiment bestaat uit drie onderdelen die samen een geheel vormen. Met Cube is het goed mogelijk om verschillende functies met elkaar te combineren. Je kunt het gebruiken als bar, om op te koken of aan te eten en om bij samen te komen en bij te praten. Het kan zowel thuis als in een professionele omgeving zoals een vergaderruimte of een receptie worden gebruikt.

Screen is een multimediaoplossing voor leef- ontvangst en vergaderruimtes. Het bestaat uit een beeldscherm met geïntegreerde speakers en akoestische panelen en is volledig draaibaar. Hierdoor krijgt elke ruimte een nieuw aanblik. 

Storage bestaat uit verschillende volumes die als een totem opgesteld worden. Er kunnen twee tot drie lagen boven elkaar worden geplaatst, die aparte functionaliteiten hebben. Storage is o.a. geschikt voor koeling, als wijnbar, koffiehoek of als bibliotheek. De lagen kunnen onafhankelijk van elkaar roteren. 

Tijdens de Milan Design Week 2019, die loopt van 9 tot en met 14 april, wordt Co.llection op twee locaties in Milaan voorgesteld: Brera – The Gallery en Kreon Showroom.

co-llection.today

Lees ook
Collectie Hülsta in 2000 kleuren

Collectie Hülsta in 2000 kleuren

Meubelmerk Hülsta introduceert de nieuwe collectie FONIS. Het meubelmerk staat bekend om de modulaire meubels die verkrijgbaar zijn in een grote hoeveelheid materialen en kleuren. Maar met collectie FONIS overtreft het bedrijf zichzelf. De producten uit de collectie zijn beschikbaar in meer dan 2000 kleuren.  De kasten van FONIS zijn beschikbaar...

Volledig modulaire boxspring Beter Bed

Volledig modulaire boxspring Beter Bed

Beter Bed introduceert de volledig modulair ontwikkelde boxspring Element (foto). De boxspring is eenvoudig uit elkaar te halen en elk onderdeel is afzonderlijk te vervangen. Daarnaast zijn alle materialen recyclebaar, aangezien het zogenaamde mono-materialen betreft in plaats van gemengde grondstoffen.  Element is onder de noemer groen slapen...

Teken aan de wand

Teken aan de wand

Nog maar anderhalf jaar is ze bezig. En toch stromen de opdrachten al binnen. Milla Novo ontwerpt en knoopt haar exclusieve wandkleden zelf, volledig met de hand. Genoeg krijgt ze er voorlopig nog niet van. ‘Hoe groter het wandkleed, hoe beter’. Waarom heb je besloten je hiermee bezig te gaan houden? ‘Mijn ouders komen allebei uit...