Snelle installatieproducten

31-08-2022
Snelle installatieproducten

F. Ball staat met zijn laatste innovaties op de komende Interieur Collectie Dagen van 11 t/m 13 september 2022.

Snelle installatieproducten

Tijdens de beurs laat F. Ball het onlangs gelanceerde egaliseermiddel Stopgap 1500 AquaPro zien. Ook andere snelle installatieproducten waaronder reparatie- en uitvlakmiddel Stopgap Micro Rapid en nieuwe vloerlijm voor LVT en PVC, Styccobond F58 PLUS, komen aan de orde.

Stopgap 1500 AquaPro is een hoogwaardig egliseermiddel dat direct op oude lijmresten kan worden aangebracht, waaronder bitumen, fixatie voor tapijttegels en keramische tegels. Mechanische voorbereiding is hierdoor niet meer nodig. En omdat ook vooraf primeren niet meer nodig is, is het grote voordeel een geweldige besparing van zowel tijd als geld. Met zijn snelafbindende en sneldrogende eigenschappen is de eglisatie bovendien al in 60 minuten beloopbaar en al na vier uur te beleggen.

Stopgap Micro Rapid is een ultra-fijnkorrelig, flexibel, sneldrogend reparatie- en uitvlakmiddel voor een naadloze vloerafwerking. En met sneldrogende, met vezels verrijkte vloerlijm Styccobond F58 PLUS kunnen vloerenexperts afwerkingen van LVT en PVC reeds na vijf minuten inleggen. De vezels in de lijm bieden weerstand tegen zijwaartse beweging van de vloerdelen, waardoor tegels en planken tijdens het leggen op hun plaats blijven en schuiven beperkt blijft.