Snelle droging en een gelijkmatig uiterlijk

28-07-2022
Snelle droging en een gelijkmatig uiterlijk

Aanzetvrij, makkelijk en snel je parketvloer opleveren? Met de nieuwe 1K parket grondering Pall-X 330 hebben parketteurs een product in handen dat geschikt is voor verschillende eisen en klantwensen.

Snelle droging en een gelijkmatig uiterlijk

Met variant ‘Pure’ kan een onbehandelde look worden gecreëerd, waarbij het hout een natuurlijke uitstraling behoudt. De ‘White’ tint maakt het hout lichter dankzij de witte kleurpigmenten en geeft een helder effect aan een ruimte. De derde variant ‘Oak’ is speciaal ontwikkeld voor eikenhout en versterkt en verdiept het uiterlijk van het hout waardoor het op een geoliede parketvloer lijkt.

Snelle droging en een gelijkmatig uiterlijk

De oplosmiddelvrije grondering die verkrijgbaar is in drie kleurvarianten maakt het creëren van een onbehandelde- of juist een volle uitstraling nog makkelijker. De grondering wordt gekenmerkt door een snelle droging en een gelijkmatig uiterlijk. In combinatie met de parketlakken Pall-X Pure en Pall-X Zero 2K kan de parketteur een uniek uiterlijk en fantastisch eindresultaat. Met de nieuwe grondering is iedere parketteur nóg beter in staat om makkelijk, aanzetvrij en probleemloos een onbehandelde uitstraling van het hout te maken.