Smart bed-project

design-150x150

digitalAngel heeft het integratieplatform van Dell Boomi (Boomi) geïmplementeerd om een naar eigen zeggen baanbrekende pilot te starten met ‘intelligente’ matrassen. In deze matrassen zitten sensoren, waarvan de data worden gedeeld met verpleegkundigen, zorgverleners en zorgpersoneel.

Deze data zorgen ervoor dat patiënten realtime en 24 uur per dag bewaakt kunnen worden. Met haar cloud-gebaseerde integratietechnologie gaat Boomi – specialist op het gebied van cloudintegratie- en workflow automatiseringssoftware – het revolutionaire Internet of Things gezondheidsplatform van de Nederlandse start-up digitalAngel ondersteunen. De andere partner van digitalAngel in deze pilot is Nalta.Slimme slaaptechnologie

De slimme matras stuurt sensorische gegevens door aan verzorgers. Op termijn is het mogelijk dat de slaaphouding van een patiënt automatisch wordt aangepast, afhankelijk van hoe goed of slecht een persoon slaapt. Dit zorgt ervoor dat zorgverleners meer tijd vrij kunnen maken en zich kunnen concentreren op meer essentiële taken, aldus de initiatiefnemers. (Bron: dutchitchannel.nl/Beeld: digitalangel.eu)