Slimme verlichting eenvoudig bedienen

09-03-2023
Slimme verlichting eenvoudig bedienen

De LEDVANCE SMART+ WIFI-producten zijn compatibel met Busch-free@home®. Het is nu mogelijk om de slimme producten van LEDVANCE eenvoudig te bedienen via de wandschakelaars en bedieningspanelen van Busch-Jaeger.

Slimme verlichting eenvoudig bedienen

De integratie in Busch-free@home® is eenvoudig. De SMART+ WIFI-lampen en -armaturen worden via de LEDVANCE Smart+ App met de eigen router verbonden. Vervolgens kunnen ze via het myBUSCH-JAEGER-portaal worden geïntegreerd in het Busch-free@home®-systeem. Er zijn dus geen extra gateways nodig.

Slimme verlichting eenvoudig bedienen

De slimme lichtbesturing maakt het mogelijk om bijvoorbeeld heel precies accentverlichting in te stellen, sfeervolle verlichting te creëren of te zorgen voor extra veiligheid. Zo is automatische schakeling mogelijk: een ingebouwde bewegingsmelder zorgt ervoor dat het licht aangaat bij beweging. Of denk aan een party-scène met precies de gewenste verlichting en muziek, een geprogrammeerde rolluikstand en de deur die automatisch opengaat.

Ook is het eenvoudig om sfeer- en vloerlampen te bedienen via een lichtschakelaar of paneel – ook als ze verplaatst worden. Bovendien kunnen alle licht- en woonfuncties worden bediend met de Busch-free@home App next.

Het via wifi bedienbare LEDVANCE-assortiment bestaat uit 66 slimme lampen en ruim 150 slimme armaturen voor binnen en buiten, die in bestaande lampen kunnen worden gemonteerd.