showUP

showUP-2018-5-300x200

Op 3 en 4 februari vindt ShowUP plaats in Vijfhuizen. Deze beurs heeft zich ontwikkelt tot belangrijke inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. Ook zullen er verschillende experts aanwezig zijn.

Kirsten Jassies vertelt meer over hoe Instagram het afgelopen jaar is veranderd en over hoe je het gesprek kunt aangaan met je volgers. Jan Agelink geeft een trendpresentatie genaamd 'Objects to Love' en besteedt aandacht aan onze nieuwe mindset, waarbij steeds meer aandacht wordt besteed aan de menselijke kant van bedrijven en merken. En vraag je je af hoe je met je onderneming nog kunt opvallen in de massa? Dan heeft Mariko Naber nog wel een aantal tips. 

Als je op zoek bent naar bijzondere verhalen ben je bij Friends aan het juiste adres. Hier vertellen elke editie een aantal mensen hun verhaal. Tijdens de zevende editie van showUP vertelde Roland Pieter Smit bijvoorbeeld over zijn collectie Wolwaeren, een serie dekens van wol van Texelse schapen gemaakt door mentaal of fysiek gehandicapten. 

Ook beginnende bedrijven willen zich graag presenteren op de beurs. Op het startUP@showUP plein laten acht nieuwe ontwerpers hun producten zien. Zo laat Suite702 hun beddengoed collectie zien en vertelt Ba YÍri over hun duurzame handgemaakte poppen. 

showup.nl 

Lees ook
Niet duurzaam? In de prullenbak

Niet duurzaam? In de prullenbak

Het begon zes jaar geleden met de verkoop van houten kettinkjes. Inmiddels is All Things We Like uitgegroeid tot een designlabel met een visie: spullen maken die iets bijdragen aan de wereld. Voor grafisch ontwerper en oprichter Janneke van der Heijden (37) geldt: ze maakt iets duurzaam en als dat niet kan, gaat het ontwerp de prullenbak in. tekst...