Schoonheid, kwaliteit en vakmanschap

Schoonheid, kwaliteit en vakmanschap

De brede selectie bedden van Cierre1972 is zeer divers in termen van esthetische visie. De collectie stuwt een moderne uitstraling uit waar schoonheid, kwaliteit en vakmanschap elkaar ontmoeten, producten van een lange traditie van een familiebedrijf gespecialiseerd in stoffering.

Schoonheid, kwaliteit en vakmanschap

Cierre1972 presenteert bedden Tab en Belt op Salone del Mobile.Milano 2023 en heeft zich gericht op de wulpse en geruststellende vormen van gestoffeerde sommiers als alternatieven voor eerdere modellen zoals het Option-bed. Hier is de sommier gehuld in een luxe handgemaakte draperie die, afhankelijk van het patroon, de stof en de kleurkeuze, niet anders kan dan alle aandacht trekken.

Schoonheid, kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit in details

Cierre1972 Bed Selection biedt ook modellen die inspireren tot een geheel andere interpretatie van de harmonie tussen onderstellen en hoofdeinden. Zo is het Oscarbed een eerbetoon aan geometrische vormen: de basis is gemaakt van een metalen structuur met verschillende afwerkingen die ook van toepassing zijn op de lineaire voeten. De basis kan worden verfraaid met leren riemen die samenkomen om een patroon te creƫren dat voldoet aan de zachtheid van het stoffen hoofdeinde. De details op de basishoeken verrijken het bed verder met heldere, zwarte of goudchroomafwerking.

Schoonheid, kwaliteit en vakmanschap