Samenlevingscontract voor meubels

Samenlevingscontract voor meubels

Als statement tegen ‘fast furniture’ geeft Design in Box voortaan een bijzonder certificaat met wederzijdse geloften geleverd bij elk design van dit duurzame meubelmerk uit Culemborg.

Samenlevingscontract voor meubels

Design in Box creëert hoogkwalitatief én slim design met losse onderdelen waardoor je er generaties lang van kan genieten. En nu voegt het circulaire meubelmerk dus ook een 'samenlevingscontract' toe aan elk product. Hierin belooft Design in Box om een levenslange verbintenis van zorg en service aan te gaan, wat de omstandigheden ook zijn. Omgekeerd vraagt het merk aan klanten om goed te blijven zorgen voor de aangekochte meubels...'in goede en in slechte tijden'.

Samenlevingscontract voor meubels

Nieuw huis voor je meubels

"Tot de dood ons scheidt, klinkt misschien wat overdreven maar we moeten wel dringend af van 'fast furniture'. Je man of vrouw zet je na verloop van tijd toch ook niet zomaar bij het groot vuil", lacht oprichter Pim van der Sluis. "In plaats van spullen zomaar weg te gooien, kan je bijvoorbeeld ook zorgen dat je een nieuwe thuis vindt voor je meubels. Ons certificaat is zeker geen bindend contract maar het zet onze duurzame boodschap wel extra kracht bij. Zo hopen we onze klanten te inspireren om samen met ons die noodzakelijke 'sustainable switch' te maken."

Samenlevingscontract voor meubels