Samen verder groeien

Blanchon Group kondigt de overname aan van RIGO Verffabriek en RIGO Verfcentrum. Aan de overname is een lang proces van wederzijds kennismaken, mogelijkheden verkennen en het maken van toekomstplannen vooraf gegaan. Pas toen alle aspecten afgewogen waren, is de beslissing om zich aan te sluiten bij de groep door de aandeelhouders van RIGO genomen.

Het samenwerken met de Blanchon Group maakt het voor RIGO mogelijk om het proces,
Samen verder groeien | Meubel
Samen verder groeien | Meubel

Het samenwerken met de Blanchon Group maakt het voor RIGO mogelijk om het proces, dat jaren geleden begonnen is, verder te ontwikkelen. Blanchon omvat verschillende merken die actief zijn op hetzelfde vakgebied van vloerrenovatie als RIGO. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Blanchon, Ciranova, Syntilor en Carver.

Samen met Blanchon is RIGO Verffabriek marktleider in Frankrijk, Italië, België en Nederland. Het specialisme op het gebied van schilderwerk voor monumentaal erfgoed is voor de Blanchon Groep een belangrijke aanvulling. Door vanuit een groep te werken zal RIGO in staat zijn om in te spelen op de veranderingen van deze tijd en haar positie verder uit te bouwen in de BeNeLux en daarbuiten.

Producten van de andere Blanchon merken komen via RIGO beschikbaar voor de Nederlandse markt, zoals RIGO ook haar producten in de andere landen kan leveren.