Samen naar nummer één

14-12-2022
Samen naar nummer één

in-lite heeft in 3D Investors een nieuwe partner die met zijn jarenlange ervaring gaat helpen in het realiseren van internationale groei van het merk. 

Samen naar nummer één

3D Investors beschikt over een uitgebreid netwerk en kennis om in-lite naar het niveau te krijgen dat ze al jaren ambiëren; samen willen ze het nummer één buitenverlichtingsmerk zijn in binnen- en buitenland.

in-lite heeft als missie om iedere buitenruimte zo magisch mogelijk te maken met de meest sfeervolle buitenverlichting. Iedere dag zetten ze zich als team in om samen met de in-lite dealers, de hoveniers en andere partners deze boodschap bij de consument te krijgen. Want een tuin met verlichting, is de mooist mogelijke tuin. 

De eerste stap in deze nieuwe fase is het uitbouwen van de naamsbekendheid in de focuslanden Nederland, Duitsland, België, UK en Noord-Amerika. Hierin zal in-lite zich focussen op de, voor hen al bekende, tuinprofessional zoals dealers, hoveniers en tuinarchitecten. Samen zullen ze in staat zijn schaalvergroting toe te passen zodat ze in meerdere landen versneld succesvol zijn. Ook gaat in-lite verder professionaliseren en nog actiever samenwerken om de verdere groei van het merk te realiseren.