Rust en kalmte in huis

02-03-2021
Rust en kalmte in huis

Het Deense designmerk Eva Solo komt dit voorjaar met twee mooie nieuwe kleuren die perfect matchen, maar die ook prima los van elkaar gebruikt kunnen worden.
Rust en kalmte in huis
De nieuwe kleur van Eva Solo van dit seizoen is geïnspireerd door de natuur en zal je huis een sterk gevoel van rust en kalmte geven. De warme grijstint verandert van kleur, afhankelijk van het licht en is goed te combineren met andere kleuren op tafel en in de keuken. Taupe wordt gebruikt voor de Eva Solo klassiekers zoals de koelkastkaraf, de thermoskan en de koffieglazen. Je kunt de nieuwe kleur ook meenemen als je naar buiten gaat in de vorm van de water- en thermosflessen en de thermobekers.
De tweede nieuwe kleur dit seizoen van Eva Solo zorgt voor een boost van energie en doet je denken aan lange zomerdagen, zelfgemaakte limonade en opvallende boterbloemen in de zon. Neem deze vrolijke gele kleur mee naar buiten met de stijlvolle, handige items uit de Eva Solo To Go-serie. Klassiekers zoals de koelkastkaraf, de thermoskan en de koffieglazen komen ook in de kleur Lemon drop.

Rust en kalmte in huis