Ruimteverdeler Divina van Ostermann

Producten 11-03
Ruimteverdeler Divina van Ostermann

Met de nieuwe ruimteverdeler Divina van Ostermann kunnen draaideuren en complete scheidingswanden met een loft-uitstraling worden gecreëerd.

Ruimteverdeler Divina van Ostermann

Het flexibele, stevige en stabiele profielsysteem met strakke, designgerichte lijnen wordt als een montageklaar, op maat geconfectioneerd kliksysteem geleverd.

Het systeem bestaat uit smalle aluminium profielen. Naast individuele draaideuren zijn ook ruimtehoge aanbouw- of vrijstaande glazen scheidingswanden en zelfs scheidingswanden met een geïntegreerde draaideur mogelijk; optioneel met vrij positioneerbare, zelfklevende scheidingsprofielen. De montage van het volledig op maat voorbereide kader en het plaatsen van de vulling geschiedt eenvoudig op locatie.

Ruimteverdeler als loft-element

Bij het monteren van de losse onderdelen worden de op maat gezaagde profielen door de geleverde onderdelen in te schuiven en vast te schroeven met elkaar verbonden. Vervolgens kan het kader worden geplaatst. Vervolgens wordt de glazen vulling of een ander vullingsmateriaal in het kader geplaatst en bevestigd. Als laatst worden de eindprofielen vastgeklikt en heeft men een loft-element met industriële look gecreëerd.

De draaideur is tot 3000 mm hoog op maat te configureren. Highlights zijn de verborgen scharnieren en de onzichtbaar ingebouwde magnetische sluiting. De draaideur geeft elk interieur een unieke uitstraling.