Ruimtelijke sfeer door lichte kleuren

Vloeren & Wanden 05-06
Ruimtelijke sfeer door lichte kleuren

Lichtere kleuren vloeren zoals Powder White en Misty White zijn wereldwijd ongelooflijk populair bij Bjelin, zowel voor woningen als voor commerciële ruimtes.

Ruimtelijke sfeer door lichte kleuren

Volgens Nicholas Ymén, Project Sales bij Bjelin Zweden, kan deze vraag worden toegeschreven aan de voorkeur voor lichtere interieurs in Scandinavisch design, waar lange, donkere winters een compenserende infusie van licht en warmte nodig maken. Lichtere kleuren voor vloeren zorgen niet alleen voor een moderne en eigentijdse sfeer, maar passen ook naadloos bij verschillende interieurstijlen, of ze nu klassiek of eigentijds zijn.

Ruimtelijke sfeer door lichte kleuren

Nicholas Ymén benadrukt dat lichtere tinten dienen als neutrale canvas voor meubels en decorelementen en veelzijdigheid bieden in ontwerpkeuzes. "Terwijl Powder White heeft gedomineerd, is er een recente stijging in de populariteit van Misty White, waarschijnlijk vanwege de meer authentieke houtuitdrukking," zegt hij.

Ruimtelijke sfeer door lichte kleuren

Lichte kleuren Bjelin zijn gemakkelijk te reinigen

Witte tinten dragen ook bij aan een luchtige, ruimtelijke sfeer door de weerkaatsing van natuurlijk licht, hoewel onderhoud een punt van zorg kan zijn. Gelukkig zijn de geharde houten vloeren van Bjelin met een superieure matte pro-lak en de baanbrekende Woodura®-technologie gemakkelijk schoon te maken en ongelooflijk duurzaam, omdat ze drie keer sterker zijn dan traditionele houten vloeren.