Ruimte voor talent incubatie

04-11-2022
Ruimte voor talent incubatie

FROMM., het nieuw gelanceerde designmerk bedacht tussen Doha en Milaan, opende de tweede editie van zijn in Milaan gevestigde FROMM Lab in Doha om een nieuwe stap te zetten op zijn reis om de ideale fusie van cultuur, design, vakmanschap en productie te creëren.

Ruimte voor talent incubatie

Het FROMM Lab in Mshiereb's M7 dient als showroom om zijn inaugurele 'Shurouq Collection' te presenteren, mede ontworpen met Maryam Al Suwaidi en Shua'a Ali, het op de markt te brengen, een leeromgeving te promoten en ontwerpworkshops te houden voor toekomstige projecten.

FROMM wil een sleutelrol spelen in de creatieve economie van Qatar door een ontwerpruimte te creëren om de lokale en regionale opkomende ontwerpscene te koesteren. De FROMM. Lab is een aanvulling op Fromm's in Milaan gevestigde Lab, door te fungeren als een ruimte voor talent incubatie, gastheer te zijn voor FROMM.'s Design Process en openbare ontwerpworkshops.

Ontworpen als een hub en een showroom gewijd aan interieurontwerp, productontwerp, innovatie en creativiteit, is FROMM. Lab een plaats van culturele waarde die de ambitieuze missie van Alia Rachid, de oprichter achter het project, uitdrukt om wereldwijd een nieuwe ontwerpcultuur te verspreiden.