Ruim meer bezoekers op InCoDa 2023

Ruim meer bezoekers op InCoDa 2023

Drie dagen lang liet de interieurbranche zich van hun beste en mooiste kant zien tijdens InCoDa op 24 tot en met 26 september in Evenementenhal Gorinchem. “Met bijna 6.400 bezoekers, dat zijn er 1.100 meer dan de vorige editie, heeft InCoDa zich dubbel en dik bewezen als een sterk en uniek concept waar interieurdesign en ambacht elkaar ontmoeten”, zegt organisator Mascha de Bruin (Head of Cluster Retail & Interior) vol trots.

Ruim meer bezoekers op InCoDa 2023

De Bruin zegt verder: “Dit was één van de mooiste edities van InCoDa tot nu toe! Alles zag er prachtig uit met veel activiteiten en dit werd ook vol lof ontvangen door zowel bezoekers als deelnemers. Ruim de helft van de deelnemers heeft al tijdens of voor het event het vertrouwen in het platform uitgesproken voor de volgende editie. Met dit fantastische nieuws kunnen wij verder bouwen aan een mooi platform waar zowel de woninginrichter/retailer, parketteur, stylist, interieurarchitect en projectinrichter volop inspiratie en kennis vindt voor het nieuwe seizoen.”

Ruim meer bezoekers op InCoDa 2023

Nu officieel InCoDa

Op de drukbezochte exposantenborrel kondigde het team van InCoDa aan dat Interieur Collectie Dagen nu ook officieel InCoDa heet met een stijlvolle en warme huiskamer sfeer als campagnebeeld.

Ruim meer bezoekers op InCoDa 2023