Repareerbare eetkamermeubelen voor kleine ruimtes

21-06-2023
Repareerbare eetkamermeubelen voor kleine ruimtes

In juni 2023 tijdens het legendarische 3daysofdesign in Kopenhagen lanceerde het eco-merk TAKT van eigen bodem zijn nieuwe Turn Chair and Turn Table in een tentoonstelling ter ere van zijn Perpetual Sustainable Design-filosofie, die uitlegt hoe de Deense B-Corp de ongezonde wegwerpcultuur rond meubels doorbreekt.

Repareerbare eetkamermeubelen voor kleine ruimtes

Turn is de nieuwe collectie eetkamermeubelen van TAKT die conversatie en circulatie stimuleert, ontworpen door Lysemose & de Gier.

* Turn Chair en Turn Table vormen een comfortabele, sociale en kleurrijke meubelcollectie voor kleine ruimtes, die steeds meer de realiteit zijn voor stedelijke klanten.

* De ronde randen van de Turn collectie stimuleren conversatie en circulatie binnen compacte woonomgevingen.

* TAKT's Perpetual Sustainable  Design-code zorgt ervoor dat alle producten zijn ontworpen voor reparatie met vervangende onderdelen op voorraad, zodat het meubilair kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties.

Eetkamermeubelen in vijf afwerkingen

* Turn Table en Turn Chair zijn verkrijgbaar in vijf afwerkingen van in de EU gekweekt beukenhout en zijn verkrijgbaar in matte lak op waterbasis (natuurlijk beuken), Japanrood, zwartblauw, kopergroen en zongeel.

* Alle materialen zijn gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC), EU Ecolabel en transparant verantwoord in TAKT's handelsmerk klimaatrapporten als onderdeel van haar radicale transparantie verbintenis.

Bronvermelding: Claudia Vega / Ocean Productions