Redocol voor het reinigen van alle (matte) oppervlakken

Producten 03-07
Redocol voor het reinigen van alle (matte) oppervlakken

De oppervlakken in de keuken-, meubel- en interieurbouw worden steeds matter. Echter hoe kan men de ongewenste vervuiling die bij de montage ontstaat weer weghalen? De experts van Ostermann bieden de keuken-, meubel- en interieurbouwer hiervoor een passende en milieubewuste oplossing aan: het nieuwe reinigingsmiddel Redocol greenline Finish-Reiniger Perfect Mat.

Redocol voor het reinigen van alle (matte) oppervlakken

Klassieke reinigers laten een beschermende laag achter op het oppervlak. Deze laag beschermt het oppervlak tegen nieuwe vervuilingen, echter laat deze bij het aanbrengen op matte oppervlakken vaak een ongewenste glans achter. Met de Redocol greenline Finish-Reiniger Perfect Matt heeft Ostermann een reiniger in het assortiment opgenomen, die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van matte, supermatte en extreem matte oppervlakken. Het kant-en-klare product in een handige fles met sproeikop verwijdert snel en effectief vuil, vettigheid, lijmresten zonder de matte look te beïnvloeden. De Finish-Reiniger is ook uitermate geschikt voor de reiniging na de eindmontage.

Redocol voor alle matte oppervlakken

Veel matte en supermatte plaatmaterialen hebben een Anti-Fingerprint oppervlak, waardoor er geen vingerafdrukken op achterblijven. Toch kan er bij de eindmontage te allen tijde een ongewenste vervuiling ontstaan. De milieuvriendelijke Redocol greenline Finish-Reiniger Perfect Mat verwijdert snel, effectief en streeploos vuil en vettigheid van matte, super matte en extreem matte oppervlakken, zoals ABS en PP kanten, alsook beplakte of gelakte platen en compactplaten. Bovendien is hij uitermate geschikt voor het reinigen van Furniture Linoleum kanten en oppervlakken.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Het biologisch afbreekbare reinigingsmiddel is een belangrijke toevoeging aan het milieuvriendelijke, door Ostermann ontwikkelde kwaliteitsmerk Redocol greenline. Deze producten zijn prijsgunstig, kwalitatief hoogwaardig en beter voor mens, dier en milieu. Enkele voorbeelden hiervan zijn het veelzijdige reinigings- en sproeimiddel Redocol greenline Teclinex One For All en de oplosmiddelvrije kantenlijm Redocol greenline Kantol.

Praktische toebehoren

Als totaalleverancier voor de keuken-, meubel- en interieurbouw kan men bij Ostermann talrijke toebehoren direct (mee)bestellen - alles van één leverancier. De experts van Ostermann adviseren om voor het aanbrengen van de nieuwe reiniger de microvezeldoek Redocol Soft, met een zachte structuur, of de microvezeldoek Redocol Strong, met een stevige structuur, te gebruiken. Bovendien kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen voor een natuurlijke vezeldoek van Redocol, gemaakt van 100 procent natuurlijke vezels. De doeken kunnen nat, vochtig of droog gebruikt worden en zijn geschikt voor alle gangbare oppervlakken.