Red Dot voor FurnSpin van Hettich

Meubels 10-05
Red Dot voor FurnSpin van Hettich

FurnSpin van Hettich is onderscheiden met een Red Dot Design Award 2024 voor haar hoge innovatie-niveau in de categorie 'Innovative Products'.

Red Dot voor FurnSpin van Hettich

Bij Hettich zit innovatie niet alleen in de producten, maar in het DNA. Naast de innovatieve mijlpalen wordt dit aangetoond door talrijke prestigieuze onderscheidingen – zo maakt Hettich opnieuw indruk met zijn hoge innovatie-niveau: FurnSpin wint de Red Dot Design Award 2024 in de categorie 'Innovative Products'.

Red Dot voor FurnSpin van Hettich

 “Tussen de vele inzendingen van bedrijven en designstudio's van over de hele wereld overtuigden de uitstekende kwaliteit en het ontwerp van uw product onze internationale jury! We belonen deze geweldige prestatie met het Red Dot Winner Label”, aldus de jury van de Red Dot Design Award.

Hettich FurnSpin rekent af met oude ontwerppatronen

De beslaginnovatie FurnSpin voor het high-end segment rekent af met oude ontwerppatronen en geeft een creatieve impuls aan meubeldesign. Dankzij de unieke 'translerende rotatie' kunnen meubels hun interieur volledig naar buiten draaien. Openstaande deuren of kleppen zitten niet meer in de weg: hier wordt het grootste deel van de kast met gemak verplaatst. Met een elegante draai onthullen de meubels hun innerlijk. Met nog een draai verdwijnt de binnenkant van de kast uit beeld en toont het meubel weer gesloten fronten. Zo maakt FurnSpin nieuwe ruimte- en meubelconcepten mogelijk met onverwachte prestaties in een ontwerpkwaliteit die zich duidelijk onderscheidt van de standaard. De karakteristieke 'spin' is gewoon een genot en biedt de gebruikers een fascinerende meubelervaring die een blijvende indruk maakt.