Quick-Step introduceert Terracotta laminaatvloer

Vloeren & Wanden 13-05
Quick-Step introduceert Terracotta laminaatvloer

Quick-Step lanceert een nieuwe aanwinst in de collectie laminaatvloeren. Het is de Muse Terracotta laminaatvloer. Ontworpen door het getalenteerde Belgische team, combineert deze vloer moeiteloos eigentijdse stijl met klassiek design.

Quick-Step introduceert Terracotta laminaatvloer

Warme tinten en aardse tonen zijn kenmerkende voor deze Terracotta laminaatvloer.
Terracotta maakt een comeback in de interieurwereld, en met deze praktische kwaliteitsvloer is nu ook mogelijk om dit binnen te brengen in het interieur.

Quick-Step introduceert Terracotta laminaatvloer

Terracottasteen

Met geavanceerde technieken en oog voor detail is elke plank van de Terracotta laminaatvloer het toonbeeld van Quick-Step's streven naar perfectie. De structuur en kleur benaderen nagenoeg perfect echte terracottasteen, maar met het gebruiksgemak van laminaat. Quick-Step blijft naar eigen zeggen de grenzen van innovatie verleggen en biedt een vloerervaring die eigentijdse stijl naadloos combineert met klassiek design en uitzonderlijk gebruiksgemak. Zo is de vloer combineerbaar met vloerverwarming en is hij waterbestendig. Door de Scratch Guard is de vloer goed bestand tegen krassen.

EU-milieukeurmerk

Quick-Step-laminaatvloeren hebben het EU-milieukeurmerk, de kern van de laminaatvloeren van Quick-Step bevatten uitsluitend herwonnen hout, zoals bijvoorbeeld hout dat wordt ingezameld bij zagerijen en wegonderhoud. Bovendien hebben Quick-Step-laminaatvloeren een lange levensduur, een uitgebreide productgarantie en zijn ze gemakkelijk te repareren en verwijderen.