Quick-Step introduceert Muse-collectie

Producten 08-07
Quick-Step introduceert Muse-collectie

Geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van natuursteen ontwikkelde het designteam van Quick-Step de laminaatcollectie Muse.

Quick-Step introduceert Muse-collectie

De Muse-collectie combineert de look van natuursteen met alle voordelen van laminaat. Het Uniclic-systeem maakt voegwerk overbodig, waardoor de laminaatvloer eenvoudig zelf gelegd kan worden. Dankzij de bestendigheid tegen water, vlekken en krassen zijn de tegels gemakkelijk in onderhoud en geschikt voor een huis waarin intens geleefd wordt.

Quick-Step introduceert Muse-collectie

Blikvanger Muse-collectie

Symbolische blikvanger in de Muse-collectie is dan ook ‘botanisch beton’, delicate dessins van wildbloemen gevangen in de harde wereld van beton. Het resultaat is een vloer met een terrazzo-effect waarin je de echte bloemetjes ziet, die zowel past in een minimalistisch als eclectisch interieur. 

Quick-Step introduceert Muse-collectie

In totaal bevat de collectie elf authentiek ogende decors met de look van natuursteen gecombineerd met de voordelen van laminaat. Bijvoorbeeld blauwsteen, landelijke zandsteen of puristische kalksteen. Maar ook grijze en zwarte leisteen en warme terracotadessins.

Duurzame keuze

Een laminaatvloer is een duurzame keuze, Quick-Step maakt gebruik van herwonnen hout dat ingezameld wordt bij zagerijen en via processen uit duurzaam bosbeheer en wegenonderhoud. Hout dat anders verbrand of vernietigd zou worden, krijgt hierdoor een nieuw lang leven als laminaatvloer.