Quick-Step aanwezig op vakbeurs InCoDa

Quick-Step aanwezig op vakbeurs InCoDa

Quick-Step presenteert op InCoDa 2023 voor het eerst op een eigen stand van 100m², haar paradepaardje van de nieuwe PVC collectie: Alpha PVC. 

Quick-Step aanwezig op vakbeurs InCoDa

De vloeren uit de Alpha PVC collectie zijn niet alleen levensecht, maar ook waterdicht, stil én gemakkelijk te installeren dankzij onder meer een geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. Quick-Step lanceert in deze collectie ook visgraatvloeren, met alle voordelen van Alpha PVC.

Quick-Step aanwezig op vakbeurs InCoDa

Door een revolutionaire oppervlaktetechnologie wordt een realistische reliëfstructuur op elke plank gegarandeerd. Deze bootst de look en het gevoel van natuurlijk hout na en geeft extra diepte. Terwijl klassieke PVC vloeren een toegevoegde structuur hebben die in 3 tot 4 dieptes van de plank gaat, kan Quick-Step met hun nieuwe technologie tot 75 dieptes structuur aan de plank toevoegen.

InCoDa 2023 van 24 t/m 26 september

Vanaf nu is iedere Alpha PVC-plank of tegel uitgevoerd met een geïntegreerde ondervloer. Dit maakt de collectie ideaal voor renovatie. Een ander installatie voordeel is het nieuwe unizip-kliksysteem voor de visgraatvloeren, waarbij je één type plank nodig hebt dat aan beide zijden klikt. Daarnaast is dankzij de innovatieve technologie met het waterdichte kliksysteem de vloer 100% waterdicht.

InCoDa 2023 vindt plaats op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september in de Evenementenhal Gorinchem.