PVC-vloer met artistiek houtpatroon

PVC-vloer met artistiek houtpatroon

De Roots collectie van Moduleo, een PVC-vloer met een artistiek houtpatroon, kan worden opgedeeld in zes verschillende interieurthema’s. Met deze indeling wordt de keuze voor een persoonlijke vloer gemakkelijker.

PVC-vloer met artistiek houtpatroon

In het thema ‘Awake the forest’ is er een hele nauwe connectie met de natuur. Dit zie je terug in zowel de kleurstellingen als ook in de structuur van de vloeren.  De Shades vloer uit deze collectie is verkrijgbaar in een donkere en lichtere houtkleur. Afhankelijk van het licht en waar je je in de kamer bevindt, zie je een andere beweging van het hout.

PVC-vloer met artistiek houtpatroon

Shades heeft een hyperrealistisch design en haarscherpe details. Dankzij een unieke reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten. 

PVC-vloer met artistiek houtpatroon

PVC reduceert geluiden

PVC voelt warm en zacht aan, de veerkrachtige laag anticipeert op lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. De isolerende eigenschappen zorgen voor het behaaglijke warme gevoel.

Een ander groot voordeel is het akoestisch comfort. PVC is veerkrachtig en reduceert het loop en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum. Daarnaast kan de vloer tegen een stootje. De toplaag is waterdicht, en onderhoudsvriendelijk en daardoor kan de vloer dus ook in een keuken of badkamer worden gelegd.