PVC-snijresten kosteloos opgehaald

13-07-2022
PVC-snijresten kosteloos opgehaald

Cotap introduceert Vloerretour: hét Nederlandse recycle initiatief. Met Vloerretour worden alle PVC-snijresten, van zowel dryback als click-PVC kosteloos opgehaald bij klanten en door een partner gerecycled.

PVC-snijresten kosteloos opgehaald

Vervolgens worden er nieuwe producten ontwikkeld ten behoeve van verschillende industrieën. Dit kan voor zowel particulier als voor zakelijk gebruik zijn, bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe industriële vloeren.

Vloerretour van Cotap is een gratis dienst waarbij de klant totaal wordt ontzorgd. Cotap haalt de PVC-snijresten met eigen transport bij de klant op. Dit wordt zo efficiënt mogelijk geregeld en indien mogelijk gecombineerd met de aflevering van een nieuwe bestelling. Dit bespaart ondernemers veel stortkosten, maar ook tijd.

Cotap neemt niet alleen de PVC-snijresten van haar eigen vloeren mee, maar ook nog eens van alle andere merken. De ambitie is om in de toekomst ook andere vloeren te recyclen.

Daarnaast sluit het initiatief Vloerretour aan bij de overtuiging dat rentmeesterschap stimuleert om een zo klein mogelijke ecologische footprint achter te laten op aarde. Cotap vindt het belangrijk dat toekomstige generaties ook een groene en gezonde aarde hebben om op te leven.

Bekijk hier de video.