Puur natuur

21-09-2022
Puur natuur

Met de aangenaam geurende natuuroppervlakken van Ostermann creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer echte blikvangers bij het vormgeven van meubels of wanden bij commerciële of particuliere projecten.

Puur natuur

Dit assortiment is onlangs verder uitgebreid. Een aantal decoren is nu ook leverbaar in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter.

Puur natuur

De nieuwe decoren met Oostenrijkse namen zoals Bergwiesn (bergweide), Kornbluama (korenbloem), Roasnbliatn (rozenbladeren) en Wildspitze bestaan uitsluitend uit natuurlijke materialen zonder kunstmatige kleur- of geurstoffen. De trendy natuuroppervlakken kunnen door Ostermann op lengte worden gesneden vanaf 1 meter. Daarna is bestelling in stappen van 10 cm mogelijk.

De fijn geurende Wiesn-decoren bestaan uit gedroogde grassoorten en zijn deels verrijkt met gedroogde bloemen zoals edelweiss, margrieten, korenbloemen, rozen en heidebloemen. De bloemendecoren Kornbluama blau en Roasnbliatn zijn gemaakt van gedroogde korenbloemen en rozenbladeren. Ze vallen op door de intensieve blauwe en rode kleur. De op rol verkrijgbare natuuroppervlakken zijn flexibel toepasbaar, geschikt voor het vormgeven van ronde werkstukken, hebben een natuurlijke vlasachterkant en worden geleverd in een breedte van 1,36 m.