Projectinrichting en nichemarkten

Breistafel_blad

Van Zoelen PI in Hilversum is gespecialiseerd in de inrichting van radiologenkamers in ziekenhuizen. Deze producttak heeft zich de afgelopen vijf jaar sterk uitgebreid en vraagt om een specifieke aanpak. 'Projectinrichting in de zakelijke markt of in de zorgmarkt is totaal anders', aldus directeur Marc van Zoelen van het bedrijf. In Meubel+ nummer vier, april 2019, vertelt hij meer over zijn bedrijf. 

Marleen en Reindert Fruit van Nilson Beds vertellen in hetzelfde nummer meer over de kracht van hun bedrijf en hun op maat gemaakte bedden. Accessoires als nachtkastjes, sidetables en bedlinnen worden exclusief voor onze klanten ontworpen en speciaal voor hen gemaakt', aldus Reindert. Via interieurarchitecten komt Nilson Beds bovendien binnen bij mooie projecten. 

Nog geen abonnement? Neem dan nu een proefabonnement en ontvang twee nummers gratis. 

abonneren.meubelplus.nl 

foto: Breistafel van Van Zoelen 

 

Thema's
Lees ook
Brand experience store Nilson Beds

Brand experience store Nilson Beds

Nilson Beds opent een nieuwe 'brand experience store' in Amersfoort-Vathorst, waar ook het hoofdkantoor van het bedrijf gehuisvest zal worden. Het interieur van de nieuwe showroom is mede-ontworpen door Marcel Wolterinck en Remy Meijers.   'Onze activiteiten nemen toe en daarvoor hebben we meer ruimte nodig', aldus oprichters Rijndert en...