Productpremières op de Interzum 2023

22-03-2023
Productpremières op de Interzum 2023

Hettich wil tijdens Interzum 2023 van 9 tot 12 mei zijn productpremières graag aan het vakpubliek presenteren. Een Hettich landingpage rond de beurs is al geactiveerd. Hier kunnen geïnteresseerde vakbezoekers nu gratis tickets krijgen voor hun bezoek aan de beurs.

Productpremières op de Interzum 2023

Een speciaal showgedeelte op de Hettich-stand vormt een bijzonder hoogtepunt voor de industrie. Bovendien zal toekomstgerichte verwerkingstechniek in actie te zien zijn. Hettich presenteert zich in 2023 met innovaties en een op maat gesneden serviceaanbod als een toonaangevende, holistische partner voor de meubelindustrie, vaklieden en apparaatproducenten. 'It’s all in Hettich'.

Productpremières op de Interzum

Hettich viert opnieuw productpremières op de Interzum 2023. Dit kan alvast gezegd worden: in Keulen kunnen bezoekers het bedrijf Hettich op een geheel nieuwe manier beleven en magische interieuroplossingen ontdekken voor keuken en badkamer, woon- en slaapkamer, werkplek en buitenleven.

Bezoekers kunnen hier hun persoonlijke vouchercode aanvragen voor een gratis beursticket voor de Interzum in Keulen.

Door de uitgebreide informatie en suggesties op de landingpage krijg je echt zin in de Interzum 2023. Ook daarom is het de moeite waard om nu al een kijkje te nemen bij Hettich online. En in mei kunt u vervolgens het volledige programma van Hettich live en persoonlijk beleven in Keulen.