Plantion verwelkomt TICA in groothandelscentrum

Accessoires 30-04
Plantion verwelkomt TICA in groothandelscentrum

Plantion en TICA hebben een overeenkomst gesloten voor een nieuwe vestiging van TICA (2.500 m2) in Groothandelscentrum Plantion. De komst van TICA past goed in de one-stop-shopping formule van inkoopcentrum Plantion.

Plantion verwelkomt TICA in groothandelscentrum

Klanten kunnen nu ook voor interieur- en lifestyleproducten volop in Ede terecht. Na een aantal weken van verbouwing en inrichting zal TICA in de loop van de zomer de deuren van haar nieuwe zaak openen.

Een inkoopcentrum waar groenprofessionals op één plek alles kunnen vinden voor hun bloemenzaak, tuincentrum of detailhandel, met een unieke combinatie van online inkopen en fysieke inspiratie. Daarmee onderscheidt Plantion zich in de sector. Groothandelscentrum Plantion speelt hierin een belangrijke rol: een drukbezochte locatie met erkende cash & carry-zaken rondom een overdekt plein waarop professionals elkaar ontmoeten en waar regelmatig events plaatsvinden.

TICA bij de bloemen en planten

Binnen Groothandelscentrum Plantion staan Buurman Planten, Dillewijn Alflora, Goedegebuure & de Mooij en Zalam garant voor een dagelijks aanbod verse bloemen en planten en diverse bloemisterijbenodigdheden. Vanaf de zomer komt het zeer uitgebreide assortiment interieur- en lifestyleproducten van TICA daarbij. Hierdoor kan Groothandelscentrum Plantion nog beter aan wensen en behoeften voldoen. Ook zal het klanten extra inspiratie bieden voor hun ondernemerschap.

Foto van links: Gerco van de Hoef (Plantion), Paul Goedegebuure (Groothandelscentrum Plantion), Rogier Uivel (TICA), André van Kruijssen (Plantion), Martijn Cliteur, Edith van der Klis, Robert Segers en Frans Cliteur (allen TICA).