Patio van Cascando wint de iF DESIGN AWARD 2023

05-05-2023
Patio van Cascando wint de iF DESIGN AWARD 2023

Patio wint ook de iF Design Award 2023 naast de eerder door Cascando gewonnen Iconic Award 2023 Innovative Interior ‘Best of Best’.

Patio van Cascando wint de iF DESIGN AWARD 2023

Cascando is zeer vereerd en blij om winnaar te zijn van de iF Design Award, de wereldberoemde designprijs. Patio is de winnaar in de categorie kantoormeubilair. Patio overtuigde de 133-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts van over de hele wereld, op basis van ontwerpkwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en innovatieniveau.

De concurrentie was groot: bijna 11.000 inzendingen uit 56 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te ontvangen.

Patio is een ruimte-organisatiesysteem voor open kantoren ontworpen door Robert Bronwasser. Het systeem is ontwikkeld om de productiviteit, verbinding en het welzijn van individuen en teams te vergroten. Mobiel, flexibel en zeer praktisch.

Patio van Cascando creëert ruimtes binnen ruimtes

Door meerdere Patio configuraties te combineren kun je ruimtes binnen een ruimte creëren. De Patio serie bestaat uit slanke, subtiel ontworpen aluminium frames, voorzien van vaste hoeken of scharnieren. Binnen deze frames kan Patio worden uitgerust met akoestische panelen, gestoffeerde panelen, gordijnen, whiteboards, tijdschriftenbakken, planken, plantenbakken en nog veel meer.