Passie en prestaties

#interieurbouw 18-02-2021
Passie en prestaties

Fascinerende producten met een natuurlijke uitstraling, technische perfectie en tot in het kleinste detail ontworpen oppervlakken kenmerken het krachtige Parador assortiment voor 2021. 
Passie en prestaties
'Passion meets performance' – zo presenteert het Parador 2021 assortiment zich: passie voor schoonheid, esthetiek en design ontmoet technische topprestaties en innovaties die de status van Parador als het toonaangevende vloermerk in Duitsland tot uitdrukking brengen.
De bestaande structuur van het assortiment wordt aangevuld met de nieuwe productlijn 'Hydron' en met speciaal ontwikkelde designs met de aanvullende aanduiding 'Iconics'. Het nieuwe 'Iconics'-label identificeert artikelen binnen de bestaande productlijnen die zich onderscheiden door een uitzonderlijk design. De 'Iconics' producten zijn van hoge kwaliteit en technisch gerijpt, en ze beschikken natuurlijk over alle technische kenmerken van de betreffende productlijn. De nieuwe productlijn 'Hydron' staat voor bijzonder waterafstotende vloeren die ook bestand zijn tegen speciale uitdagingen. Voor Hydron 600 heeft Parador beproefde productcomponenten nog verder geoptimaliseerd om binnendringend water te voorkomen.