Passie en oog voor duurzaamheid

Passie en oog voor duurzaamheid

Stalux gaat alleen voor het allerbeste. De meubels worden gemaakt met passie en oog voor duurzaamheid. Enkel de hoogste kwaliteit gepoedercoate stalen frames worden gebruikt voor een extra lange levensduur, gecombineerd onder meer met luxe plaatmaterialen van FSC-hout uit de high end keuken- en interieurwereld.

Passie en oog voor duurzaamheid

Alle meubels worden geproduceerd op Nederlandse bodem. Dus geen onnodige schade aan de natuur, en overbodige CO2-uitstoot van verre transporten – maar gewoon puur Nederlands vakmanschap.

Passie en oog voor duurzaamheid

Stalux heeft een uitgebreide collectie voor dealers, deze is constant in ontwikkeling om in lijn te houden met de nieuwste trends. De collectie bestaat uit eettafels, salontafels en kasten welke zoveel mogelijk vanuit voorraad geleverd worden. Naast de vaste dealercollectie biedt Stalux de mogelijkheid voor projectinrichters en interieurstylisten om de meubels in kleur en maat aan te passen voor hun project.

Innovatie en duurzaamheid

Stalux staat voor innovatie en duurzaamheid, daardoor zijn de meubels ontworpen volgens het ‘change the look’-concept. Om verspilling van materialen zoveel mogelijk tegen te gaan bieden de eettafels van Stalux de mogelijkheid om het ingelegde tafelblad na jaren van gebruik aan te passen aan de nieuwste trend.