Pascal Raes gaat verder bij YEPP

Pascal Raes gaat verder bij YEPP

YEPP, dé groothandel voor vloeren heeft een samenwerking gesloten met Pascal Raes. Pascal was gedurende quasi 30 jaar de drijvende kracht achter het merk Meister. Hij lanceerde dit A-merk op de Benelux-markt en bouwde hierrond een sterk dealernetwerk uit.

Pascal Raes gaat verder bij YEPP

De samenwerking tussen Pascal en Meister kwam echter wegens een verschil in visie tot een einde waardoor er een mooie opportuniteit ontstond voor zowel YEPP als Pascal.

Na een eerste kennismaking bleek al snel dat Pascal, qua marktbenadering, volledig op dezelfde lijn zat als YEPP.

Pascal zal bij YEPP een nieuwe functie invullen, namelijk die van ‘business development manager’.

Hij zal zijn jarenlange succesvolle ervaring benutten om de verschillende A-merken die YEPP in portefeuille heeft te promoten en potentiële nieuwe klanten te zoeken.

‘Raes kent Beneluxmarkt door-en-door’

Hans Declercq (sales& marketing manager YEPP): “Pascal heeft meer dan bewezen dat hij de Benelux-vloerenmarkt door-en-door kent. Zijn ervaring, strategisch en product/technisch inzicht kunnen een enorme meerwaarde voor ons bedrijf betekenen. YEPP maakt zich klaar voor de toekomst en Pascal zal samen met ons ganse team hier intensief aan meewerken. Ondanks de sombere marktomstandigheden zien we als YEPP nog vele opportuniteiten en zullen we deze samen met onze partners/leveranciers verder uitbouwen“.