Parador breidt assortiment visgraat uit

Vloeren & Wanden 10-01
Parador breidt assortiment visgraat uit

Parador breidt zijn assortiment visgraatvloeren voor parket en laminaat uit met nog meer elegante en actuele decors. Bovendien zullen visgraatplanken voor het eerst ook in de productcategorieën Vinyl en Modular ONE verkrijgbaar zijn.

Parador breidt assortiment visgraat uit

Modular ONE combineert de beste eigenschappen van veerkrachtige vloerbedekkingen en hout. Dankzij het authentieke gevoel en uiterlijk is het door de Blauwe Engel gecertificeerde materiaal vrijwel niet te onderscheiden van conventioneel echt hout.

Parador breidt assortiment visgraat uit

Modular ONE Herringbone zal verkrijgbaar zijn in zes veelzijdige eiken decors - van de zeer lichte tint ‘Light Grey’ over ‘Natural’ en ‘Beige’ tot de donkere kleur ‘Smoked’. Dankzij het beproefde Allround Click-systeem, dat Parador-fans al kennen van het laminaatassortiment, is de plaatsing bijzonder eenvoudig omdat er geen links- of rechtse delen nodig zijn.

Ook vinyl in visgraat

Met de productlijn ‘Trendtime 3’ breidt Parador zijn vinylportfolio uit met een visgraatuitvoering. De uiterst robuuste lijn zal verkrijgbaar zijn als vinyl met SPC-kernplaat en als vinyl om te verlijmen. De afgeschuinde rand is telkens in de slijtlaag geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een discreet voegpatroon dat de elegantie van het ontwerp benadrukt. Voor beide varianten zijn geen rechter- en linkerdelen nodig. De SPC-versie biedt acht verschillende eiken decors, terwijl de zelfklevende versie er vijf biedt.