Orea Küchen en Hettich zetten de toon

Meubels 09-07
Orea Küchen en Hettich zetten de toon

Met Orea X wogg presenteerde het jonge keukenlabel in één van de showrooms in het centrum van Milaan een keukenontwerp dat 'raakt': ronde vormen, delicate structuren en accentuerende verlichting creëren een buitengewone meubelervaring. Het AvanTech YOU schuifladesysteem van Hettich was de eerste keuze voor de Zwitserse keuken- en meubelfabrikant Orea bij het verwezenlijken van zijn ambities voor de keuken als een ruimte van emoties.

Orea Küchen en Hettich zetten de toon

Met zijn 'wij raken' filosofie combineert Orea het streven om de architectuur van de keuken en de ruimte als een eenheid te zien. Om de integrale inrichtingsfilosofie verder te ontwikkelen, is het jonge, dynamische team uit Zürich sinds de oprichting in 2012 altijd op zoek geweest naar innovaties. De vele designprijzen en onderscheidingen die Orea heeft ontvangen voor zijn meubelontwerpen bewijzen dat deze onderneming hier keer op keer op voortreffelijke wijze in slaagt.

Orea Küchen en Hettich zetten de toon

Perfecte symbiose met AvantTech YOU van Hettich

Het puristische ontwerp van het modulaire Orea X wogg keukenconcept vormt een perfecte symbiose met het AvanTech YOU schuifladesysteem van Hettich. Het bijzondere aan het concept is dat het de eerste keer is dat een keukenfabrikant het innovatieve 'wogg Patent 75' rolfrontsysteem in combinatie met zijn meubelen gebruikt. Orea heeft dit gebruikt om een technisch en qua vormen zinnelijk keukendesign te creëren. De rolfronten van aluminium omsluiten de meubelen naadloos. De wogg-fronten maken het mogelijk om talloze vrije vormen als keukenmeubelen te realiseren en ze aan te passen aan specifieke ruimtes. Het interieur van de Orea X wogg is even elegant als ingetogen. De puristische AvanTech YOU schuifladen met 13 mm smalle ladezijwanden in antraciet en de elegante LED-lichtlijsten brengen de hoge designstandaarden ook over naar het interieur van het meubel.