Op tafel of aan de muur

08-02-2023
Op tafel of aan de muur

Is het een lamp? Is het een kunstwerk dat licht geeft? Oloha is het allemaal. Een veelzijdig designobject dat veel oooh’s en aaah’s oproept.

Op tafel of aan de muur

Plaats de metalen schaal met het magnetische lampje op je dressoir als sfeerlicht. Leg ‘m op je salontafel als originele eyecatcher. Of hang ‘m met een haakje op als unieke muurlamp. Met Oloha kun je alle kanten op.

Op tafel of aan de muur

Oloha is een stevige, kunstzinnige schaal. Het ledlampje is een los element dat met een magneetje in de schaal klikt. Je kunt het lampje dus uit de schaal halen om weer op te laden met het meegeleverde USB-C kabeltje. Met de knop kun je het lampje dimmen van schemerstand tot lekker fel. Oloha is verkrijgbaar in drie formaten, van grote verschijning tot klein sfeerlichtje.

Op tafel of aan de muur

Op de achterkant van Oloha zit een siliconen coaster. In die coaster zit ook een handig oogje waarmee je Oloha als een kunstwerkje op kunt hangen. Voor wat extra ohlala op je balkon of binnen bij je leeshoek. Het ledlampje geeft warm wit licht, maar de kleur van de schaal bepaalt de tint. En met meerdere Oloha’s creëer je helemaal een leuke lichtshow op je muur.