Ook jij kunt een Vliegende Meubelmaker worden!

Ook jij kunt een Vliegende Meubelmaker worden!

Altijd al iets meer willen doen met je tools dan thuis of op je werk achter je werkbank? Altijd al gedacht dat er meer is dan jouw eigen vertrouwde omgeving met zijn eigen maniertjes en gewoontes? Stap eens in de wereld die Vliegende Meubelmakers heet en ervaar het zelf hoe het ook anders kan, zonder alle luxe en vanzelfsprekendheden die je nu hebt. Vlieg in de zomer van 2024 uit naar Kenia, Indonesië of Ghana.

Ook jij kunt een Vliegende Meubelmaker worden!

Vliegende Meubelmakers dragen skills over, maken meubels en doneren gereedschap in actuele hulpsituaties én bij vergeten groepen. Door samen met lokale bewoners aan de slag te gaan, zorgen we  voor kennisoverdracht, culturele uitwisseling en maken we samen met hen meubels voor een lokaal doel. Heb jij in de zomer 3½  week vrij en tijd om ons een handje te helpen?! We vliegen uit in het weekend van 13/14 juli 2024.

Meld je aan als Vliegende Meubelmaker

Hebben we jouw interesse gewerkt? Kom dan naar de voorlichting op het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam of Rotterdam op zaterdag 20 januari 2024 om 14.15 uur.

Adres Amsterdam: Arlandaweg 173-175

Adres Rotterdam: Erasmuspad 10

Of stuur een WhatsApp bericht of email, dan nemen we contact met je op, of vind ons op Instagram en Facebook om een indruk te krijgen van wat wij doen. 

Hopelijk tot ziens! 

De Vliegende Meubelmakers 06-40 36 66 96