Ook groen op de vakbeurs Trendz

Events 11-01
Ook groen op de vakbeurs Trendz

Ook groenprofessionals zijn van harte welkom op het Bloemen- en Plantenplein tijdens de vakbeurs Trendz in Gorinchem, van zondag 14 tot en met dinsdag 16 januari.

Ook groen op de vakbeurs Trendz

In fleurige stands van VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Smithers-Oasis, Jodeco Glass en Bloem en Blad (de bloemistenlounge) en met een afwisselend programma op het bloemistenpodium worden bezoekers meegenomen in trends en uitdagingen in de sierteelt. Toegang en deelname zijn gratis, na registratie bij Trendz.

Ook groen op de vakbeurs Trendz

De initiatiefnemers van het bruisende Bloemen- en Plantenplein hebben voor bezoekers een aantrekkelijk podiumprogramma in petto. Dit begint al meteen op zondagmiddag met een presentatie over duurzaamheid, een van de belangrijkste thema’s voor sierteelt en consument op dit moment. Het is het startsein voor drie dagen inhoudelijke en inspirerende activiteiten.

Ook groen op de vakbeurs Trendz

Trendz inspiratiemoment voor home decoration

Nog een extra reden voor groenprofessionals om de beurs te bezoeken, is het NK Floral Art. Negen finalisten strijden op zondag en maandag om de Nederlandse titel, die recht geeft op deelname aan het WK 2025 in Den Haag. Het complete beursprogramma is te vinden op de website van Trendz.

Vakbeurs Trendz is het grootste en meest complete inspiratie- en inkoopmoment voor de retailer op het gebied van home decoration & lifestyle.