Ontdek de Toekomst op de Interieurprofessionaldag 2023

Ontdek de Toekomst op de Interieurprofessionaldag 2023

Betreed een wereld waar interieur en zintuigen in harmonie samenkomen. Op 13 november 2023 nodigen wij je uit voor een grensverleggende zintuiglijke ervaring tijdens de Interieurprofessionaldag, met als thema ‘Connect Your Senses.’

Ontdek de Toekomst op de Interieurprofessionaldag 2023

Het evenement, gehouden in De Woonindustrie in Nieuwegein, vertegenwoordigt een revolutie waarbij de grenzen tussen interieurontwerp en menselijke waarneming vervagen, en innovatie de vrije loop krijgt.

Wilhelmine van Aerssen
Wilhelmine van Aerssen

Start met pionieren

Sluit je aan bij ons op deze dag van ontdekking en transformatie terwijl we de toekomst van interieurontwerp verkennen. Hier ontmoeten esthetiek en functionaliteit elkaar, en schoonheid raakt vervlochten met doelgerichtheid. Verdiep je in geavanceerde technologieën, visionaire ontwerpbegrippen en inspirerende presentaties van brancheleiders en trendsetters. Dit is jouw kans om de geheimen te ontsluieren van het creëren van ruimtes die echt tot het hart, de geest en de ziel spreken.

Ontdek de Toekomst op de Interieurprofessionaldag 2023

Innovatieve inspiratie

Ervaar 'NEW SENSITIVITY' met interieur trendforecaster Anne Marie Commandeur, ontdek biophilic design en akoestiek, laat je inspireren door kleurpioniers van Raw Color, ruik de kracht van natuurlijke geuren met Red Dot Award-winnaar Transduce, en voel de stoffen en tactiliteit met textielexpert Wilhelmine van Aerssen en stijlmaker Walter Wuis.

Krijg van Jeanne-tine van Vonderen een voorproefje hoe je een goed zakelijk interieur ontwerpt passend bij de branding van een merk of vertaal samen met Tessa Pellemans je handschrift naar een schitterend digitaal ontwerp in Sketchbook. Interieurprofessionaldag: de ultieme inspiratiebron wacht op jou!

Merken krijgen gezicht

Op onze bruisende Pop-up Bedrijvenmarkt ontmoet je enkele van onze gewaardeerde merkpartners. Ze presenteren er trots hun nieuwste producten en innovatieve collecties. Loop mee met de trendroute langs exposanten van De Woonindustrie, ontmoet de gezichten achter de merken en laat je inspireren!

13 november 2023: Beleef de Toekomst van Zintuiglijk Ontwerp!

Laat ‘Connect Your Senses’ je verbeelding inspireren, je ontwerpvaardigheden verheffen en de deuren openen naar nieuwe mogelijkheden. Markeer 13 november 2023 in je agenda, want dit is de dag waarop je echt het ongelooflijke potentieel van zintuiglijk ontwerp zult gaan begrijpen. Blijf op de hoogte voor een dag van verbinding, creatie en eindeloze inspiratie die je zal laten zien, voelen en ruimtes ontwerpen in een compleet nieuw licht.

Voor iedereen met passie voor interieur

Voor interieurontwerpers, interieurstylisten, productontwikkelaars, interieurmerken en iedereen die we vergeten met een passie voor interieur.

Lees hier alle info en bestel je kaarten. Ben je partner van BNS Crisp, (ex)student van NIA of exposant van De Woonindustrie? Dan geldt altijd een aantrekkelijk tarief.