Ongelimiteerde mogelijkheden

#interieurbouw 28-06-2021
Ongelimiteerde mogelijkheden

Al bijna 90 jaar is Goedkoop Bouwmaterialen als familiebedrijf dé toeleverancier van hout- en bouwmaterialen en specialist op het gebied van renovatie. Met vestigingen in Amsterdam, Almere, Alphen aan den Rijn, Delft en Sassenheim bedient Goedkoop de professional in de Randstad. 
Ongelimiteerde mogelijkheden
In haar Logistiek Centrum in Sassenheim heeft Goedkoop de Machinale ondergebracht. Hier kunnen zij met de CNC freesmachine en opdeelzaag maatwerk tot in het kleinste detail realiseren. Nagenoeg al het bij Goedkoop verkrijgbare plaatmateriaal is bewerkbaar door één van deze machines.
 
Met de Homag Sawteq B-300 opdeelzaag is strak gezaagd seriematig werk in een oogwenk geregeld. Zo levert deze zaagmachine zuivere kwaliteit en bespaart het veel tijd en werk op de bouwplaats of bij de uitvoering van een project. Uiteraard worden naast grote ook kleinere opdrachten snel en vakkundig uitgevoerd.
 
De Homag Centateq P-115 is een 5-assige computergestuurde (CNC) freesmachine waarmee de mogelijkheden werkelijk ongelimiteerd zijn. Denk hierbij aan maatwerk paneeldeuren, decoratief plaatmateriaal, radiatorombouwen, (wand)kasten, werk- of tafelbladen, machinepanelen, logowerk, etcetera.