Occhio verrast met unieke highlights

Verlichting 17-04
Occhio verrast met unieke highlights

Occhio verrast tijdens de Milaan Design Week 2024 met unieke innovaties - van nieuwe weelde tot maximaal purisme. De ster van de tentoonstelling is Lunanova – een volledig opnieuw geïnterpreteerde kroonluchter.

Occhio verrast met unieke highlights

De ontwerpfilosofie van Occhio werd altijd gekenmerkt door purisme. Met de nieuwe Luna verlichtingsserie wordt bewust een nieuw hoofdstuk geopend - het resultaat: een aanzienlijk emotionelere vormentaal, maar zonder compromissen als het gaat om de unieke lichtkwaliteit en magische werking.

Occhio verrast met unieke highlights

De highlight Lunanova laat zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied: de weelderige chandelier wordt letterlijk opnieuw geïnterpreteerd. Lunanova combineert spectaculair design met innovatieve technologie: darkchroom gespiegelde Luna-glaswolk in verschillende maten zijn concentrisch op een spiegelschijf gerangschikt. Occhio fireball lichtbronnen zweven erin en zorgen voor krachtig, gericht licht.

Occhio verrast met unieke highlights

Alle Occhio kenmerken zijn aanwezig

Coro completeert het productportfolio met kleinere, zeer slanke hanglampen en innovatieve in- en opbouwspots. Coro armaturen en spots hebben zoomoptiek voor perfecte lichteffecten. Alle speciale kenmerken zijn aanwezig in deze nieuwe, unieke serie, van ‘touchless control’ tot Occhio air tot ‘color tune’.