Northern Grain™ LVT nu ook in Nederland

Northern Grain™ LVT nu ook in Nederland

De Northern Grain™ LVT-collectie van Interface® is vanaf november 2023 ook verkrijgbaar in Nederland. De collectie geeft een licht en ruimtelijk gevoel aan verschillende soorten ruimtes, zoals kantoren, onderwijslocaties en horeca.

Northern Grain™ LVT nu ook in Nederland

De vloeren hebben een strak, ongecompliceerd design, gecombineerd met zachte tinten en zuivere neutrale kleuren in verschillende houtsoorten. Hiermee nodigt Northern Grain natuurlijk licht uit, terwijl het ook een rustiger basis legt met de diepere zachte bruin- en grijstinten uit de collectie.

Northern Grain™ LVT nu ook in Nederland

Northern Grain™ bestaat uit planken van 100x25 cm en is verkrijgbaar in 12 kleurstellingen die zijn verdeeld over drie subtiele maar verschillende houtnerfpatronen: Glazed Oak, Nordic Wash en Natural Satin. Elke uitvoering uit de Northern Grain collectie bevat de houtdetails van beuken, essen en grenen en is gemaakt met fijne lijnen, delicate knoesten en de zachte rimpelingen van houtnerven.

Northern Grain™ LVT nu ook in Nederland

Sound Choice™ LVT voor geluidsreductie

Net als andere harde vloerproducten van Interface biedt Northern Grain de prestaties en voordelen die nodig zijn voor hedendaagse zakelijke ruimtes:

* De backing van deze collectie - 4,5 mm Sound Choice™ LVT- zorgt voor kwalitatieve geluidsreductie en een optimaal vermogen om contactgeluid en geluidsoverdracht via de vloer te verminderen.

* Northern Grain biedt door de toepassing van Ceramor+ verbeterde antislipeigenschappen.