Norbert van Megen (Leolux) overleden

Leolux directeur Norbert van Megen is zaterdag 25 oktober overleden. Het bedrijf heeft dat dinsdagmiddag bekend gemaakt. Norbert van Megen is slechts 57 jaar geworden. 
Norbert van Megen (Leolux) overleden  | Meubel
Eind augustus werd bij Norbert een agressieve vorm van kanker vastgesteld. Verschillende onderzoeken wezen al snel uit dat de kanker ver was uitgezaaid. “Een nieuwe behandeling bleek door zijn slechte conditie niet meer mogelijk. Het onvermijdelijke is nu gebeurd”, aldus Leolux.
Norbert begon zijn carrière in de tankervaart, als officier bij Shell Tankers. Later bekleedde hij operationele functies bij Rieter Automotive Systems, waar hij veel ervaring opdeed in Lean Manufacturing en Just In Time productie.
In 2006 werd Norbert productiedirecteur bij familiebedrijf Leolux. “Hij was betrokken en zeer toegewijd bij het bedrijf en bij de mensen. De vernieuwende productiemethoden die hij introduceerde zorgden dat onze productie efficiënter en minder fout-gevoelig verliep”, belicht het bedrijf de inzet van Van Megen. “De laatste jaren reisde hij wekelijks naar Szolnok in Hongarije, aldus het bedrijf, “om onze productieafdeling aldaar persoonlijk aan te sturen.”
“Leolux verliest met Norbert een menselijke, betrokken en bevlogen directeur. Ons verlies staat echter in geen verhouding tot dat van zijn vrouw Monique en hun drie kinderen Vincent, Maxime en Juliëtte”, aldus Sebastiaan Sanders namens directie en medewerkers.
Foto: Norbert van Megen