Nog meer bedieningsmogelijkheden

Nog meer bedieningsmogelijkheden

Paulmann breidt het aanbod van hun Smart Home accessoires uit en biedt zo nog meer bedieningsmogelijkheden en comfort. De nieuwe producten zijn veelzijdig en maken het dagelijks leven een stuk makkelijker.

Nog meer bedieningsmogelijkheden

Zo bedien je vanuit je relaxte stoel je lampen en biedt de nieuwe HCL-functie de perfecte oplossing degenen die graag rekening houden met hun bioritme.

Nog meer bedieningsmogelijkheden

De nieuwe HCL-functie in de Paulmann smik app past automatisch de wittinten en helderheid van het licht aan voor elk moment van de dag. Zo past de verlichting altijd bij jouw stemming.

Nog meer bedieningsmogelijkheden

HCL staat voor Human Centric Lighting, en deze functie heeft dus een speciale focus op het welzijn, de prestaties en de gezondheid van de gebruiker.

Bedien 30 lampen

De Gent 2 afstandsbediening is de opvolger van de Gent 1 en is er met zijn intuïtieve functies zeer geschikt voor om de wereld van slimme lichtbediening te ontdekken.

De Gent 2 maakt gebruik van de draadloze technologie Zigbee 3.0, en kan daarmee lichtproducten van Paulmann én andere compatibele producenten besturen. De Gent 2 biedt uitgebreide besturingsopties voor maximaal 30 lampen die te verdelen zijn in 4 groepen (ideaal om een hele kamer in een keer te verlichten!).