100% Nederlands

Meubel+

Onze abonnees hebben het nieuwste nummer van Meubel+ alweer mogen openslaan. Hierin is onder andere een interview te vinden met Alette Trompetter van Harvink, waarin zij meer vertelt over hun productie, die, zoals niet vaak meer voorkomt, nog 100% Nederlands is.

Voorzitter Carin Frijters van beroepsvereniging Crisp vertelt tijdens een ledenbijeenkomst over haar ideeën voor de vereniging. En ook spreken we een oude rot in het vak. Jan Westland van Ojee Design, die vertelt over zijn uitgebreide ervaringen in de woonbranche.

INretail publiceert over de verwachtingen voor de woonbranche voor 2019. De branchevereniging verwacht een omzetdaling van 3%. De woonbranche staat aan de vooravond van een 'fundamentele verandering', Zo laten zij weten.

En dan is er nog de CloudCuddle, een opblaasbare bedtent, zodat kinderen met een beperking ook buitenshuis een veilige slaapomgeving hebben. Dankzij een investering van Medtech Fonds kan de CloudCuddle zich nu verder doorontwikkelen.

Kortom, een nummer met een grote variatie aan verhalen. Wilt u de Meubel+ ook eens uitproberen? Neem dan nu een proefabonnement en ontvang 2 nummers gratis. 

 

Lees ook
Woontrends in 2020

Woontrends in 2020

Samen met trendwatcher Aafje Nijman doet samen met branchevereniging INretail onderzoek naar concrete trends in de woonbranche. Nijman zal deze woontrends op 1 april presenteren in Zeist. Ze bespreekt de huidige maatschappelijke trends en ontwikkelingen en onderzoekt hoe zich dit vertaalt naar kleuren, materialen, vormen en dessins in de woonbranche.  Daarnaast...

Alternatieve invulling voor Geschillencommissie Wonen

Alternatieve invulling voor Geschillencommissie Wonen

Branchevereniging INretail onderzoekt een alternatieve invulling voor 'de Geschillencommissie Wonen'. Deze commissie is de grootste kostenpost van het keurmerk CBW-erkend en de subsidie vanuit de overheid wordt teruggeschroefd.  Reden voor INretail om na te denken over hoe het anders kan. Daarom is er nu de mogelijkheid om je aan te melden voor...

Bouwen en nog eens bouwen

Bouwen en nog eens bouwen

Bouwen en nog eens bouwen is met een vermelding in het regeerakkoord zelfs uitgeroepen tot officieel kabinetsbeleid. Zo komt de woningmarkt weer in beweging, is het idee. Maar waarom blijft de crisis op de woningmarkt dan toch voortduren? Bouwen en nog eens bouwen alléén is niet de oplossing, is de verklaring van econoom Josh Ryan-Collins....