100% Nederlands

Meubel+

Onze abonnees hebben het nieuwste nummer van Meubel+ alweer mogen openslaan. Hierin is onder andere een interview te vinden met Alette Trompetter van Harvink, waarin zij meer vertelt over hun productie, die, zoals niet vaak meer voorkomt, nog 100% Nederlands is.

Voorzitter Carin Frijters van beroepsvereniging Crisp vertelt tijdens een ledenbijeenkomst over haar ideeën voor de vereniging. En ook spreken we een oude rot in het vak. Jan Westland van Ojee Design, die vertelt over zijn uitgebreide ervaringen in de woonbranche.

INretail publiceert over de verwachtingen voor de woonbranche voor 2019. De branchevereniging verwacht een omzetdaling van 3%. De woonbranche staat aan de vooravond van een 'fundamentele verandering', Zo laten zij weten.

En dan is er nog de CloudCuddle, een opblaasbare bedtent, zodat kinderen met een beperking ook buitenshuis een veilige slaapomgeving hebben. Dankzij een investering van Medtech Fonds kan de CloudCuddle zich nu verder doorontwikkelen.

Kortom, een nummer met een grote variatie aan verhalen. Wilt u de Meubel+ ook eens uitproberen? Neem dan nu een proefabonnement en ontvang 2 nummers gratis. 

 

Lees ook
Eerste sprekers TrendZ Najaar 2019 bekend

Eerste sprekers TrendZ Najaar 2019 bekend

Beursorganisator Easyfairs maakt de eerste sprekers bekend voor TrendZ Najaar 2019. Na de introductie van het Kenniscentrum tijdens de voorjaarseditie, waarbij verschillende lezingen werden georganiseerd, komt er tijdens de najaarseditie een vervolg in de vorm van een TrendZ Café op de benedenverdieping van Evenementenhal Gorinchem en een TrendZ...

INretail zoekt nieuwe leden geschillencommissie Wonen

INretail zoekt nieuwe leden geschillencommissie Wonen

INretail is naarstig op zoek naar woonondernemers die een bijdrage willen leveren aan het beslechten van geschillen tussen detaillisten en consumenten. De branchevereniging nodigt ondernemers nadrukkelijk uit om zitting te nemen in de Geschillencommissie Wonen. INretail schetst in de melding van de vacature dat de ‘kandidaat bemiddelingsdeskundige’...

De CloudCuddle

De CloudCuddle

Enige tijd geleden ontwikkelde Lotte Leufkens de CloudCuddle. De CloudCuddle is een opblaasbare bedtent, die zorgt dat kinderen met een beperking ook buitenshuis een veilige slaapomgeving hebben. Met een investering van het Blue Sparrows Medtech Fonds kan de CloudCuddle aan zijn zegetocht beginnen. Zoiets vraagt wel even enige uitleg. De CloudCuddle...